Novostavba 5-izbového rodinného domu so záhradou, terasou a garážou v Dúbravke

Predaj novostavby 5-izbového rodinného domu so záhradou, terasou a garážou v prestížnom projekte Agáty spája výhody mestského bývania a úzkeho kontaktu s prírodou. Obľúbená a rozvíjajúca sa lokalita v bratislavskej mestskej časti Dúbravka, poskytuje zázemie pre kvalitné vzdelávanie, kompletnú občiansku vybavenosť a služby, dobré dopravné spojenie, či špičkovú zdravotnú starostlivosť vďaka blízkosti najmodernejšej nemocnice na Slovensku.

Úžitková plocha domu o rozlohe takmer 225 metrov je rozdelená do 3 podlaží. Dispozícia 1.NP pozostáva z dennej časti domu s obývacou izbou, veľkorysou kuchyňou s jedálenským kútom a výstupom do záhrady, pracovňou, kúpeľňou so sprchovým kútom a samostatnou toaletou. Druhé nadzemné podlažie ako nočná časť je členená na 3 samostatné spáľne, hlavnú kúpeľňu s vaňou a samostatnú toaletu. V suteréne domu sa nachádza priestranná garáž, ktorá poskytuje dostatok miesta pre 2 osobné autá a úložný priestor. 

Dom sa predáva v prevedení white walls. Samozrejmosťou interiérového štandardu sú veľké hliníkové okná s upokojujúcimi výhľadmi, podlahové kúrenie a príprava na klimatizáciu, príprava na krb v obývacej časti dennej zóny, príprava elektrickej prípojky pre kuchynský ostrov, príprava pre ukotvenie markízy nad terasou, dverné otvory v interiéri siahajúce po strop , či podomietkový modul v sprchovom boxe. Štandard exteriéru dopĺňa zelená strecha s prípravou na fotovoltiku, predpríprava v podobe prípojok na bazén v záhrade a tepelné čerpadlo s integrovaným zásobníkom teplej úžitkovej vody. Prirodzene svahovaná záhrada má zabezpečenie pre odolnosť voči prívalovým dažďom
Rezidenti projektu Agáty majú prístup k spoločnému bazénu či posilovni priamo v areály.


Jedným z benefitov rodinného domu v projekte Agáty je jednoznačne jeho poloha. Tým, že sa nachádza v blízkosti chráneného územia lesa, prirodzene poskytuje súkromie a vylučuje možnosť ďalšej zástavby. Zároveň sa nachádza vo výborne vybudovanej lokalite. Dostupnej nielen osobnou dopravou, ale aj MHD. Pre ešte lepšiu dostupnosť bude k dispozícii obojstranná zastávka MHD na Agátovej ulici. V okolí sa nachádzajú obchodné domy, školy, škôlky, nákupné centrum či zdravotnícke zariadenia. Okrem predĺženia električkovej trate až do nákupného centra v lokalite Bory je v blízkosti projektu Agáty v budúcnosti naplánovaný aj TIOP – terminál integrovanej osobnej dopravy s možnosťou nastúpiť na autobus či vlak.
 
Úžitková plocha 224,65 m2, plocha pozemku 249,56 m2. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105001
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    190 m²
  • Terasa
    35 m²
  • Úžitková plocha
    225 m²
  • Záhrada
    109 m²
  • Pozemok
    250 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.